Varga Marianna Metamorf kezelés

Metamorf kezelés

Metamorf kezelések - Varga Mariann

Metamorf kezelés – lelki blokkoldás, érintésterápia

A metamorf egy speciális lelkiblokkoldó technika, energiakezelés, ami felszabadítja a lelket a felesleges tehertől és lehetőséget ad egy teljesebb örömtelibb élet eléréséhez.

Az energiapontok érintése, stimulálása azokba a lelkirétegekbe visz vissza, melyek sérültek. Így kapcsolatba kerülsz önmagaddal, elfelejtett, elfojtott, részben vagy egyáltalán nem feloldott blokkjaiddal, sérüléseiddel. Ezekkel az érzésekkel, emlékekkel való találkozás nyitja meg az utat a gyógyulás, a kivezetés, a felszabadulás felé. Sokszor fogantatásunktól cipelünk magunkkal lelki sérüléseket, negatív hitrendszereket, programokat. A Metamorf érintés ezek gyökerének feloldásában segít.

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent. Metamorf érintés elindítja az átalakulás folyamatát. A metamorf érintésterápia célja, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi állapot gyógyuljon, alakuljon és transzformálódjon, lépésről lépésre vissza a harmonikus állapota felé.

A kezelés segít a lélek mélyén és a tudatalattiban megbújó részeket gyógyítani, átalakítani. A tudatalattiból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben. Segít a fájdalmak feloldásában, végérvényes elengedésében.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjain keresztül jutunk el.

gerinc reflexpontjait érintem a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen, így stimulálva a gerincet, fellazítva a blokkokat.

A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek impulzusokat juttatnak az idegrendszerbe és a nyúltagyba. A gerinccsatornában található a vegetatív idegrendszer és a tudatalatti székhelye is.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a gerinccsatornába kerül, és itt raktározódik. Ezek a lelki blokkok akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Ezért az energiarendszerünk bizonyos része energiahiányos lesz, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegséget is kialakíthat.

Metamorf kezelés a gerinc reflexzónáiban fejti ki hatását és ezáltal:

  • harmonizálja a csakraműködést
  • oldja a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkokat
  • mély, relaxált állapotba juttat

A kezelés alatt létrejön egy mély ellazult, meditatív állapot, mely segít megnyitni az elzáródásokat, segít kiáramoltatni a múltbéli fájdalmakat.

Metamorf érintésterápia változásokat indít, beindul az egyén öngyógyító képessége. Segítségével elengedheted, ami a jelenlegi fejlődési fázisodban elengedhető. És felszínre kerülhet mindaz, amin még dolgoznod kell. A saját belső energiáid fogják segíteni a múlt elengedését, felszabadulást.

A  kezelés minden korosztály számára javallott, a terhesség alatti időszaktól a csecsemőkön át az idős korig. Alkalmazható minden más kezeléssel együtt.

Módszer előnye nincs szükség arra, hogy elmond a problémádat, mert a folyamat anélkül is beindul. Az elengedés mindig a lelkiállapotodnak megfelelően történik.

 

Kezelés ára: 12 000 Ft/ 50 – 60 perc

Minimum 3-4 alkalom javasolt egymást követő heteken, ahhoz, hogy az érzelmi lerakódás feloldódjon és megtörténjen a harmonizálás. A további kezeléseknek már bármikor lehetnek.