Családállítás módszer a megoldás felé

Családállítást, mint módszert, akkor válaszd, amikor vágysz a megoldásra az iránymutatásra. Amikor tudod ott a megoldás egy karnyújtásnyira csak nem veszed észre. Amikor ismétlődnek a dolgok, amikor semmi nem működik és eleged van belőle, mert már szeretnél megoldást az útvesztőidre.

Amikor már elérkezel ide erre a pontra, na akkor válaszd a Családállítást. Mert a családállítás, mint eszköz megmutatja neked, ami van és ami lehet.

Családállításhoz kell némi bátorság nem tagadom, mert az állítások során olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, amit sokszor nem szeretnénk látni, ezért van szükség a bátorságra és az elköteleződésre.

Aki a problémájára állít, az újra rajzolja a határait, ezért a jól megszokott sémákat már nem tudják vele tovább játszani. Mert indukálsz egy változást a rendszerben. Ez persze nem tetszik a rendszerben azoknak, akik a régi helyzetben jól érezték magukat.

Ilyenkor mondják átmosták az agyad ezzel a hülyeséggel. Ugyanis arról van szó, hogy megváltoztattad a helyzeted és ez a körülötted lévők számára nem mindig szimpatikus, mert a régi rendszert sokkal jobban szerették és ismerték.

Tudnod kell, hogy a változás fájhat és átmenetileg akár rosszabbodást is eredményezhet. Ha kitartasz a változás mellett, akkor elindul a folyamat és elérkezel a várt eredményhez.

Családállításon megmutatjuk neked a képet, ahol tartasz és a megoldást, ami felé haladhatsz. A többi már rajtad múlik, hogyan és mire használod amit láttál. Én csupán a segítőd vagyok ebben a folyamatban, aki segít megérteni és segít átlendülni az elakadáson a megoldás felé.

Családállítás nem terápia és nem helyettesíti az orvostudományt, a családállítás eszköz arra, hogy láss és meglásd hogyan tovább.