Varga Marianna Családállítás csoportban

Családállítás csoportban

családállítás csoportban

 

Csoportos állításon vannak állítók, akik témával érkeztek és vannak segítők.  Az állítás megkezdése előtt a részt vevők bemutatkoznak és elmondják állítóként vagy segítőként vesznek részt a folyamatban. Segítőnek az tekinthető, aki nem hoz állítandó témát. Ezután elmondom mi fog történni, hogyan zajlik egy állítás és mire kell majd figyelni.

Aki témával érkezett az  röviden elmondja mit szeretne, min szeretne változtatni, mi az amivel érkezett, közben én kérdéseket teszek fel. Témahozó meghatározza mi a célja az állításának, majd az elmondottak alapján az állításvezető kiválasztja a rendszer elemeket. Rendszerelemek lehetnek személyek, fogalmak mindaz, ami az állítás szempontjából fontos. Megbeszéljük a rendszerelemeket és Te kiválasztod azokat a személyeket, akik a rendszerelemeket képviselik. Ők fogják az adott rendszerelemeket/ képviselőket megjeleníteni.

Majd megkérem a ” képviselőket” hogy foglalják el a helyüket a térben ahol a legjobb nekik. Ha elhelyezkedtek, akkor a képviselők elmondják, mit éreznek, testi érzeteiket, kihez, milyen érzetekkel kapcsolódnak vagy nem, van-e valamilyen mozgás késztetésük. Semmilyen különleges képességre nincs szükség az érzékeléshez. Ezzel rálátunk az adott helyzetre arra, ami a lelkedben, a rendszerben jelenleg van. Majd elindulunk a megoldás irányába és a Családállítás törvényeit felhasználva rendezzük a teret.

Te a saját állításodat kívülről figyeled, mert a lelked folyamatait mások mutatják be Neked. Az állítás egy biztonságos térben történik a csoport titok mindenkire érvényes, aki jelen van.  Minden állítás után tartunk egy kis szünetet. A csoportban 7-8 fővel dolgozunk, egy alkalommal 3-4 állító és 3-4 segítő van jelen. A csoportos állítás de. 10- du. 18 óráig tart.

Csoportos állítás ára témahozóként 20 000 Ft

Időpont egyeztetés előre szükséges elérhetőségeim valamelyikén!