Online mentorálás és coaching

Online Mentorálás Édesanyáknak

Minden reggel elhatározod, majd ma minden másként alakul. Reggel az első 10 perc még csendes, majd ahogyan közeleg az indulás, egyre kaotikusabb minden. Nem találja a matek könyvét, nem találja az edzőcipőjét. Anya hol a cipőm, anya hol a kabátom, nem találom a tolltartóm! És ez így megy minden reggel. Mire elindultok már minden a feje tetejére áll, türelmetlen vagy, sokszor kiabálsz. Nem beszélve arról, hogy már megint késésben vagy ő miatta. Miért csináljuk és ismételjük ezeket minden nap? Hogyan csináljam másként? Miért kiabálok és dühöngök?

Keresed a válaszokat? Akkor kattints az időpont foglalásra, mert már nemcsak személyesen lehetsz részese a mentor programomnak, hanem online is. Kérdésed van, akkor is foglalj időpontot vagy írj e-mailt és én válaszolok. Mire a 40 lépés végére érsz, megtalálod a válaszokat.

 

Megoldásfókuszú online kamasz coaching

Kiborít, sokszor nehéz vele egy perc is? Egy pillanat alatt felbosszant? Kérdezed, nem válaszol? Beszélsz hozzá, nem figyel, undok és elviselhetetlen.

Hát ő a kamasz!

Amilyen nehezen éled te ezeket a napokat a kamasszal, ő ugyanolyan nehezen éli meg magával és veled.  A kamasz sokszor úgy érzi, őt senki nem érti meg, őt nem ismerik el, senkinek nem fontos ilyen és ehhez hasonló sok – sok gondolat cikázik a fejében. Felajánlod számára a segítséged nem kell.

Nem szeretne a felnőttekkel beszélgetni, mert mind csak tanácsokat osztogat. Nem szeretne senkivel találkozni, mert jobb neki a saját világában.  Mégis a lelke várja a segítséget, hogy jöjjön már valaki, aki kihúzza a képzeletbeli gödörből. A kamasz gyengének érzi magát, ha kimutatja érzéseit, ha megosztja gondolatait és ő erős szeretne lenni. Az online a világa, az online világot  jobban szereti, saját környezete megnyugtatja és biztonságot ad.

Ha szeretnél segíteni, szeretnéd nyugalmasabban a napjaidat a kamasszal átélni, akkor a megoldásfókuszú coaching ebben támogat. Ha arra vágysz, hogy újra beszélgessetek, ha arra vágysz, hogy rátaláljon az útjára, akkor foglalj időpontot segítek!

mozgás, fejlesztés, nevelés, tanítás, oktatás, edzés, fejlődés, haladás, változás