Mentor

„ Édesanyává nem a fogantatás pillanatában és nem is a szülőszobában eltöltött órákban válunk. Szülőnek lenni sokkal hosszabb folyamat” Igen ez egy hosszú folyamat ugyanakkor felemelő és mindent felülíró folyamat.

Édesanyának lenni csodálatos és különleges feladat. Minden nap újabb és újabb lehetőségeket rejt és mutat meg abból a világból, amit már elfelejtettél, de szeretnéd látni azt. Ha valóban látni szeretnéd, akkor egy különleges világba hívlak önmagadon keresztül gyermekedhez!
Ennek a különleges világnak a felfedezésére invitállak mentor programommal. Egy 45 lépéses folyamaton haladunk végig 2 hónapon keresztül, hogy megérkezz oda, ahol vagy és ahogyan lenni szeretnél. Felfedezd és tisztán lásd őt a maga valójában. Ha kíváncsi vagy erre a világra tárjuk ki az ablakot és nézzünk ki rajta együtt. Fedezzük fel a belső gyermeket, aki irányít és nyissunk ablakot az érzelmi minták felfedezésére.

„ Köszönöm, hogy segítettél a fiammal való kapcsolatomat más szemszögből nézni, és felismerni, hogy mit akar mutatni. „

Én készen állok rá, hogy közösen lássuk meg a csodát. Ha Te is készen állsz, akkor várlak szertettel mentor programomba.

 


 

Mi van, ha mégsem?

Hányszor mondta édesanyám kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond majd meglátod! Mikor én is édesanya lettem, eszembe jutott a mondás. Kételkedtem benne, miért lenne ez így?  Ahogyan tágul az értelme, egyre okosabb lesz, egyre jobban megérti majd, mit szeretnénk tőle. Valóban ez így is van, csak elfelejtettem, hogy önálló gondolatai bontakoznak, kezdi felfedezni ki is ő valójában.

Na ez volt az, amit kihagytam az elgondolásból és kezdtem megérteni a mondást. A kicsi gyermekből naggyá válni egy folyamat, amit megélhetsz sok-sok álmatlan éjszakával, de megélhetsz könnyedén, örömökkel és boldogan. Egyedül is eljutsz a könnyedén megéléshez csak kicsit hosszabb.

De miért választanád a lassabb, hosszabb, meredekebb utat? Nem kell egyedül megmásznod a sziklákat, nyújthatom a kezem a következő lépésekhez. Természetesen, ha szereted a hegymászást a kihívásokat, a zuhanásokat, akkor válaszd azt! Ha azonban szeretnéd, hogy valaki nyújtsa a kezét a következő lépés megtételéhez, akkor itt vagyok és segítek. Nem lesz ez sem könnyű, mert a hegyet neked kell megmásznod, én csak mutatom, hogy melyik sziklára lépj, hogy felérj biztonságosan! A hegycsúcsig 45 lépésen haladunk végig az édesanyáknak szóló mentor programommal. Lesznek meredekebb és lesznek lankásabb hegyoldalak, de a 45 lépés után édesanyaként  látni fogod azt a csodát, amit gyermekedben megláthatsz minden nap.

Ha kíváncsi vagy hogyan haladunk a 45 lépésen végig, jelentkezz egy 30 perces beszélgetésre. Itt felteheted kérdéseidet!

 


 

 Mi van, ha van megoldás?

Ez a fura világ sok kihívást rejt, soha nem tapasztalt dolgokat, korlátokat élünk.

Beragadt érzelmek, félelmek, szocializációs problémák vannak jelen, amik mind- mind később megmutatkoznak meg életünkben. Gyermekeink, mint ahogyan mi is, elvesztették régi életüket és nem értik mi zajlik körülöttük. Félelem és riadalom van a szívükben, Mi történik? Miért nem láthatom, nem ölelhetem a szeretteimet. A sok bizonytalanság nehezen feloldható az emberi léleknek, folyamatosan „ üss vagy fuss „ állapotban van, ami kimeríti a fejlődő idegrendszert. Szeretne bátornak, erősnek látszani, de belül retteg. A félelem felkavarja, ezért felesel, hisztizik, dühöng, vagy csak nézz maga elé, bámul és nem szól semmit.

Szülőként látod, hogy sok minden zajlik benne. Megtapasztalod duzzogását, düh kitöréseit, feleseléseit és közben kérdezed magadtól, hová lett az a gyermek, aki eddig volt. Segítségre van szüksége, ezt te is látod. A szülői szív aggódik, félti gyermekét. Tudom milyen érzés ez, mert én is anya vagyok. Ha ő boldog, én is az vagyok!

Gyermek coachként, szülők mentoraként, terapeutaként szeretném felajánlani támogatásomat neked és gyermekednek, személyesen vagy akár online. Több mint 30 éves pedagógusi, 20 éves iskolavezetői, 15 éves terapeutai,  mentori lét, és saját gyermek biztosította a sok-sok tapasztalást. Több száz gyermeket, tanulási, viselkedési, magatartási problémáin segítettem át. Találkoztam sok esettel, megszámlálhatatlan szülőnek adtam támogatást pályafutásom alatt. Feladtam a vezetői létemet, mert elköteleződtem a gyerekek és az édesanyák támogatása mellett.

Miért teszem mind ezt?

Szeretném, ha kiegyensúlyozott boldog gyermekek élnének közöttünk, ha a szülők és gyermekek élveznék az együtt töltött perceket.

Gyermeket nevelni csodálatos és különleges feladat, ugyanakkor sok nehéz percet is tartogat, sok aggódást és kételyt! Szeretném kiváltani az álmatlan éjszakáidat, azért vagyok itt, hogy ebben támogassalak mentor programommal. Értem, hogy nehéz, de mi van, ha van megoldás a problémádra

Ha szeretnél megoldást találni, jelentkezz egy 30 perces ingyenes beszélgetésre, hogy lássuk tudok-e neked segíteni.

 


 

Álmatlan éjszakák

Édesanyaként sokszor nem tudod, hogyan kezeld gyermeked viselkedését. Sokszor nem tudod, mit tegyél, ha nem megy a tanulás, ha romlanak a jegyei és közben szeretnéd kikerülni a viharokat, vitákat. Nem tudod, kihez fordulj támogatásért. Hogyan tovább? Ki tud ebben segíteni?

Minden nap csak a tanulásról, gyakorlásról szóljon? Az a rövid idő, amit együtt lehettek azzal menjen el, hogy gyakoroltok vitatkoztok? Nem ezt Te nem akarod! Nem szeretnéd elveszíteni gyermeked, de azt sem szeretnéd, hogy a meghitt kapcsolatotok elromoljon, esetleg tovább romoljon. Szeretnél jó anya lenni továbbra is. Szeretnéd a gyermekedet támogatni és segíteni, de úgy hogy ne legyen keserűség az együttlét.

Álmatlan éjszakákon át azon tőröd a fejed, hogy mi a helyes, ha folyamatosan a tanulásról szól az életetek vagy hagyod a tanulást és élitek a boldog együtt töltött perceket. Hol azt választod, nem foglalkozol a tanulással, hol azt gondolod, de mégis csak gyakorolni kellene, mert romlanak a jegyei és lemarad az iskolában. Újra ott vagy ahonnan indultál, nem tudod, mi lehet a megoldás.

Hagyd hátra a töprengést, hagyd a csudába az álmatlan éjszakákat. Komplex mentori programommal segíthetek. Ha részt veszel mentorprogramomban, akkor neked is és gyermekednek is támogatást nyújtok. Téged támogatlak az elakadásokban, vagyis kérdezhetsz bármilyen nevelési témában. Ezzel egyidőben, ha van, akkor gyermekednél feltárom a tanulási problémák elakadásait, okait valamint támogatom, segítem a tanulásban.

Ha szeretnél nyugodtan aludni, írj vagy hívj és megbeszéljük a részleteket!