Hogyan tovább?

hogyan tovább?

Gyermekek, kamaszok néha nem tudnak mit kezdeni az érzelmeikkel, félelmeikkel, stresszel, dühvel, ami, mint a vulkán tör felszínre. Nem tudják kezelni, nem tudnak rajta változtatni és ettől rosszul érzik magukat a bőrükben. Fokozódnak a kihívásaik. Ezek nehezíti az életüket, előjönnek a baráti konfliktusok, iskolai kudarcok. Egyre mélyebbre és mélyebbre kerülnek. A kamaszok keresik a hogyant, de egyedül nem találják. Szülői segítséget sokszor nem fogadják.

Megőrülsz ettől az érzelmi hullámvasúttól, mert tanácstalanul állsz, nem érted hisztijét, dühét, agresszivitását. Nem tudod kezelni az érzelmi ingadozásait, magába fordulását, depresszióját, lázadását, érzékenységét. Hidd el, tudom, mit érzel, mert én is végig mentem ezen a folyamaton.

Megoldásközpontú coachinggal támogatást, irányt adok a saját életükhöz, kihívásaik megoldásához. Nem a problémára fókuszálok, nem azt erősítem mi az, ami nem jó, hanem a saját sikereit felhasználva juttatom el a megoldáshoz, hogy az önbizalma erősödjön. Megmutatom neki milyen az, ha megoldásközpontú hozzáállással fordul bármilyen élethelyzethez, és így mennyire gyorsabban megtalálja a hogyan tovább.