Varga Marianna Egyéni önismereti coaching

Egyéni önismereti coaching

Miért fontos az önismeret?

Mert utat mutat, segít, hogy rálelj a saját utadra. Ha ismered magadat akkor tudni fogod merre tartasz és mi kell ahhoz hogy elérd azt. Kamaszként még keresed ki vagy.  Sokszor megkérdőjelezel dolgokat, de a válaszokat még nem találod. Keresed a lehetőségeket, küzdesz az önállóságodért, tele vagy feszültséggel, mert minden olyan más. Kritikusan tekintesz a világra és közben belülről sokszor félelem tombol. Ha szeretnéd tudni hogyan legyél hatékonyabb, hogyan szerezz több barátot, hogyan legyenek jobbak az eredményeid, ha kíváncsi vagy, hogyan is vagy valójában, akkor várlak szeretettel egyéni ülésekre.

Hogyan is történik mind ez?

Az első alkalommal megismerkedünk és itt kiderül tudunk-e együtt dolgozni. Ha igen, akkor belevágunk a munkába. Minden alkalommal más és más területet nézünk meg. Többek között felfedjük erősségeidet, ránézünk konfliktusaidra és azok kezelésére, megtaláljuk a szeretet nyelvedet,  felfedjük a kommunikációs stílusodat, megnézzük kreativitásodat és milyen gondolkodás jellemez mindezt interaktívan.

Mit ígérek?

Megkíméllek a bizonytalanságtól, kirekesztettségtől, félelmektől ha velem tartasz és még ez nem elég, ez mellé ajándékba adok neked kreativitást, gondolkodást fejlesztő feladatokat.

Program 6 alkalomból áll minden héten egyszer találkozunk 6 héten át.

Egyéni ülés díja: 12 000 Ft/ alkalom