A képzelet játékára hívlak!

A képzelet játékára hívlak

Csukd be a szemed! Képzeld el, reggel van! Ébreszted gyermeked és ő mosolyogva ébred. Ki kell az ágyból és még mindig mosolyog, reggelizik, majd ezt mondja: Anya sietek öltözni, mert időbe be kell érni az iskolába! Majd elindul a fürdőbe, mosakszik, öltözik és 15 perc múlva készen van, táska a hátán és vár rád, hogy induljatok.

És most képzeld el, hogyan történik ez minden reggel! Nem akar felkelni, duzzog, még nincs bepakolva a táska, nem találja, hogy mit vegyen fel. Már az ajtóban állsz és ő még mindig nincs készen, még most keresi a tornazsákját. Te már 5-ször szóltál elkésünk, gyere már!

Melyik kép tetszett jobban? Ha az első tetszett, akkor elárulom, lehet ilyen. Mi kell ehhez? Te és egy folyamat.  Egy elhatározás, hogy igen ezt szeretném, erre vágyom és megteszek mindent ezért.

Végig megyek a folyamaton, ha ez kell ahhoz, hogy megváltozzon minden! Ha ez kell ahhoz, hogy mosolygósak legyenek a reggelek. Lehet nem minden reggel, de ha az év 365 napjából 300 nap mosollyal és békével vegyített, ha 300 nap harmóniában telik gyermekeddel, akkor jobban éreznéd magad?

Ha igen akkor tedd meg az első lépést!

  1. lépés: határozd el, hogy igen ezt szeretném! Ha az első lépést megtetted, képzeld el újra, hogy milyen kapcsolatot szeretnél gyermekeddel.
  2. lépés: foglalj ingyenes fél órát az oldalamon vagy e-mailben
  3. lépés: beszélgetés után közösen eldöntjük, mi legyen a következő lépés

Köszönöm, hogy lehetőséget adtál nekem, elolvastad, bízom benne, hogy egy kicsit a képzelet szárnyába kapaszkodtál!

Szeretettel Mariann