Okosodj mozgással! Mi ez a butaság?

okosodj mozgással! mi ez a butaság?

Mozgással erősödni, fittnek és egészségesnek lenni lehet. Igen. De ki hallott már olyat, hogy okosodni is lehet mozgással.

Márpedig lehet! Most gondoljátok, hogyan lehetne, ráadásul még otthon is kell maradni, mozogni sincs hely a szobában. Na, ez biztosan, valami átverés!

Nem-nem átverés! Ez a valóság! Igen, lehet okosodni mozgással.  Megtanul térben tájékozódni, fejlődik emlékezete, matematikai képességei, gyorsabban olvas, változik az írása, fejlődik a beszéde. Beindulnak a fogaskerekek és elkezd egyre magabiztosabb tudásra szert tenni. Stabil képességekkel kezdheti az iskolát vagy javíthat a tanévben.

Mit szólnál hozzá, ha azt vennéd észre, hogy már nem kell, nap, mint nap, 3-4 órát tanulni vele és mind ezt online, otthonról, biztonságos közegben, semmitől sem félve.

Megváltoztathatod gyermeked tanulási problémáját.  Ehhez kipróbálásra itt egy 10 perces videó, fogadd tőlem szeretettel. Hogy mit fogsz nyerni belőle? Ha hetente 5-ször, 3 héten keresztül csinálod, beindul egy fejlődés gyermekednél. Ne feledd, napi 10 perc megváltoztathatja gyermeked fejlődését. Ha szeretnéd a videót, nem kell mást tenned, mint megadnod a neved és e-mail címed és azonnal érkezik a fiókodba a videó.