Mentorálás Édesanyáknak online is

Online mentorálás

Nem találja a matek könyvét, nem találja az edzőcipőjét. Anya hol a cipőm, anya hol a kabátom, nem találom a tolltartóm! És ez így megy minden reggel. Minden reggel elhatározod, majd ma minden másként alakul. Ma nyugodtan indulunk. Reggel az első 10 perc még csendes, majd ahogyan közeleg az indulás egyre kaotikusabb minden. Mire elindultok már minden a feje tetejére áll, türelmetlen vagy, sokszor kiabálsz. Nem beszélve arról, hogy már megint késésben vagy ő miatta.

Miért csinálja ezt mindig velem? Miért bosszant ez engem? Miért nem tudok nyugodt maradni? Miért idegesít ez engem? Miért csinálja és ismétli ezeket minden nap? Hogyan tudnám másként kezelni a reggeleket? Hogyan tudnám megváltoztatni a helyzetet? Miért történik ez? Keresed a válaszokat.

Mentorprogramban 9 héten keresztül haladunk együtt hogy választ kapj . Minden alkalommal , egyre világosabban fogod látni mi, miért történik, mit, miért teszel és mit, miért tesz a gyermeked.

Kattints az időpont foglalásra, mert már nemcsak személyesen lehetsz részese a mentor programomnak, hanem online is. Kérdésed van, akkor is foglalj időpontot vagy írj e-mailt és én válaszolok.