Rólam

Varga Marianna - Gyermek és ifjúsági mentor, coach

KAMASZ COACHIG, TANÁCSADÁS

 CSALÁDÁLLÍTÁS

„Nem az számít honnan indulsz,
hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról,
hogy hová akarsz végül eljutni „

                           (  Antony Robins )

 


Varga Marianna vagyok édesanya, segítő szakember. Több, mint 30 éve foglalkozom emberekkel. Már gyermekként vonzódtak hozzám, akiknek támaszra volt szükségük vagy nem játszottak velük. Felnőttként is megtaláltak azok az emberek, akik meghallgatásra vagy csak egy-egy biztató szóra vágytak.

Kezdetben pedagógusként segítettem a gyerekeket és a szülőket problémáik megoldásában. A pedagógusi létet elhagyva más módon kezdtem támogatni a gyerekeket, felnőtteket. Az évek során egyre tudatosabban törekedtem olyan módszerek elsajátítására, amivel még többet tudok nyújtani a hozzám fordulóknak. Így lettem grafológus, kineziológiai tanácsadó, terapeuta, coach, családállító. Eddig eljutva sok mindennel találkoztam már életemben.

Az emberi működés és a lélek bonyolult folyamataiban, elakadások megoldásaiban, utak megtalálásában, önmaguk megismerésében segítem azokat, akik felkeresnek. Mindenki életében van olyan helyzet, amire nem találja a választ és szüksége van egy támogató szakemberre, így van ez a gyerekek és felnőttek esetében egyaránt. A kamaszok még keresik az utat, a felnőttek pedig sokszor bolyonganak az úton.

Szolgáltatásomban ugyanúgy jelen van a gyerek, kamasz támogatása, mint a felnőttek segítése. Olyan ez, mint mikor egy édesanyának két gyermeke van és nem tud választani, mert ők egy család. Így vagyok ezzel én is. Egyik gyermekem a kamasz támogatás, másik a megoldásorientált családállítás.

A folyamatos fejlődésben hiszek, ezért veled sem állok meg az okoknál, hanem megkeressük közösen a megoldást.