Rólam

Varga Marianna - Gyermek és ifjúsági mentor, coach

IFJÚSÁGI COACH
GYERMEK ÉS ÉDESANYA MENTOR

Legyél azzá, aki vagy, vezetlek

Szeretettel köszöntelek kedves látogató!

Csodás pillanat az, mikor segíthetem a gyermekek és édesanyák kapcsolódásait, mikor láthatom, hogyan alakul anya és gyermeke között egyre harmonikusabbá a kapcsolat, miközben felfedezik önmagukat. Láthatom a fejlődésüket és támogathatom őket, hogy önmagukra találva, kudarcaikat, nehézségeiket legyőzve, önfeledten, boldogan éljék napjaikat. Rátaláljanak saját útjukra, és útközben a gyermek megvalósíthassa bátran vágyait, megélje szabadságát és felfedezze a világot.

Pedagógusi lét és saját gyermek segített megtapasztalni a nehézségeket. Folyamatosan kerestem a lehetőségeket, sok-sok tanulmány, diploma, tapasztalat vezetett utamon, ahhoz, ahová most megérkeztem és tudom még nincs vége, még várnak rám újabb felfedezésre váró tapasztalások. Olyan módszereket, terápiákat, foglalkozásokat kerestem, ami segíti, támogatja, megváltoztatja a kudarcokat, támogatást ad a kihívások megoldásához. Így haladtam végig a pedagógia, andragógia, grafológia, tréner, kineziológia, mentor, mozgásfejlesztés, megoldásközpontú coaching és egyéb alternatív lépéseken és szereztem meg a szükséges képesítéseket. Feladtam 20 éves vezetői múltam, felrúgtam addigi biztos életem, mert éreztem ez az én utam. Itt vagyok képes a legtöbb szeretetet, támogatást nyújtani, bátorítást adni, utat mutatni.

Tevékenységemmel támogatom a gyerekeket, kamaszokat és az édesanyákat nevelési problémáik megoldásában, elakadásában programokkal, tréningekkel, coaching ülésekkel és mentorprogrammal.

Várlak szeretettel ha szeretnél velem végig haladni az úton!