Rólam

Varga Marianna - Gyermek és ifjúsági mentor, coach

GYERMEK ÉS ÉDESANYA MENTOR, COACH

Legyél azzá, aki vagy, vezetlek

Küldetésem

Mentorként, coachként egyéni nevelési problémára gyakorlatban alkalmazható megoldást mutatok, segítem a gyermekeket és a változni vágyó, nevelésről másként gondolkodó édesanyákat. Célom, hogy meglásd egyedi nagyszerűségedet önmagadban, gyermekedben. Harmonikus kapcsolat legyen szülő és gyermek között, bármilyen probléma, kihívás is áll elő életükben.

Varga Marianna vagyok édesanya, segítő szakember. Több, mint 30 éve foglalkozom emberekkel. Ezalatt az idő alatt több száz szülő keresett meg egyéni problémával és kérte segítségemet.  Ez megmutatta számomra , hogy a gyermek igazi kihívás sok szülők, család életében. A megváltozott körülmények, elvárások komoly próbák elé állítják a gyerek-szülő kapcsolatokat, mindegy milyen életkorú a gyermek.  Az utóbbi időben  egyre jobban tapasztalom, hogy a szülők sokszor gondban vannak, mert nem tudják, hogyan oldjanak meg egy-egy konfliktust gyermekeikkel. A gyerekek sem, szülők sem találják önmagukat a családban, intézményekben.  Miután több száz családnak segítettem, megmutatták nekem az utat és rádöbbentettek, hogy nem azzal tudok a legtöbbet tenni, ha vezetek egy intézményt.  A legtöbbet azzal adhatom, ha egyénileg segítem a szülőket, gyerekeket, egyedi különlegességük felfedezésében és egy-egy adott helyzet megoldásában.

Egész életemben az vezetett, hogy segítsek az embereknek, kerestem a lehetőségeket, hogyan tudok a legtöbbet adni.  A folyamatos fejlődésben hiszek, ezért is képeztem és képezem magam a diplomáim megszerzése óta mái napig. Olyan módszereket, terápiákat kerestem, ami segíti, támogatja, megváltoztatja a kudarcokat, támogatást ad a kihívások megoldásához és lehetőségeket teremt az egyéni különlegességek felfedezéséhez, pozitív gondolkodás megteremtéséhez. Ezért szereztem alap diplomáim ( pedagógus ) mellé  különböző alternatív az emberi lelket feltáró, kihívások leküzdését segítő képesítéseket  (grafológia, kineziológia, terapeuta, tréner, coach ) hogy még több támogatást adhassak. Azért vagyok, hogy segítsek és támogassam a gyermekeket nagyszerűségük felfedezésében.

Tudom, hogy minden ember egyedi és különleges és ezt a különlegességet segítek felfedezni neked, hogy tudd mindenre lehetőséged van.